WhatsApp Image 2021-06-04 at 19.07.37 (4).jpeg

OMA VOIMA / KUNNIOITUS  /  ELÄMISEN TAIDOT  /  SYDÄNTIETOISUUS

Uuden Ajan Koulu® -mielitietoisuudesta sydäntietoisuuteen

Haluamme luoda Uuden Ajan koulun lapsillemme, jotta he oppivat kuuntelemaan sydämiensä ääntä.

Uuden Ajan Koulun® tarkoituksena on edistää koulukulttuurin muuttamista lapsen omaa voimaa tukevaan suuntaan.

Lähestymme asioita yhteisöllisyyden, luonnollisen uteliaisuuden sekä kokonaisvaltaisen terveyden näkökulmasta.

Aloitimme eskaripilottiryhmän ja tukiryhmän kotikoulua käyville syksyllä 2021. XXX Syksyllä 2022 XXX

Ryhmät ja kurssit

UAK Sipoossa

1. luokan kotikouluryhmä

Kotikoululaisten päivittäin kokoontuva ryhmä.

viikkotapaamiset kotikoululaisille

Viikkotapaamiset kotikoululaisille ja perheille Sipoossa tarjoaa tukea koulutehtäviin, kohtaamisia muiden perheiden kanssa sekä UAK arvojen mukaista toimintaa.

Koululaisten Verkkokurssit

1. luokan ryhmä

Kotikoululaisten verkkokurssi, joka sisältää viikottaiset materiaalit kotikoulun tueksi.

3. luokan ryhmä

eskarin verkkokurssi

Verkkokurssi sisältää viikottaiset materiaalit kotiesikoulun tueksi. Eskariverkkokurssi on valmiiksi pilotoitu kokonaisuus, laajalla ja uusiutuvalla materiaalilla.

UAK lahdessa

viikkotapaamiset kotikoululaisille

Viikkotapaamiset kotikoululaisille ja perheille Lahdessa tarjoaa tukea koulutehtäviin, kohtaamisia muiden perheiden kanssa sekä UAK arvojen mukaista toimintaa.

Tästä voit katsoa Totuuden etsijöiden jakson, jossa Leena Fredriksson kertoo Uuden Ajan koulun visioista.

Kuva4.jpg

Ajankohtaista

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy 'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy..

'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Tue toimintaamme ja tule mukaan liittymällä jäseneksi

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA

#uudenajankoulu