top of page

Anna-Maria Heinonen

Hallituksen varajäsen, Tapahtumat

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta ja nykyisin asun pääkaupunkiseudulla. Opiskelen Snellman-korkeakoulussa steinerpedagogiksi. Sydämeni asia on luoda uuden maailman kulttuuria ja parempaa maailmaa erityisesti lapsille.


Perheeltäni olen saanut luonnonläheisen, henkisyyteen ja steinerpedagogiaan nojaavan kasvatuksen, joten kyseiset arvot ovat olleet lähes aina elämässäni. Omaan polkuuni syventyäessä minulle tärkeiksi työkaluiksi ovat osoittautuneet tunnetyö, energiahoitaminen, luontaishoidot, kehollisuus sekä taiteellisuus mm. tanssin, kädentaitojen ja kirjoituksen muodossa. Kutsumukseni on käyttää näitä työkaluja niin aikuisten kuin lasten voimaannuttamisessa. 

 

Minulle tärkeää on takaisin luonnonmukaisuuteen ja luonnon kanssa harmoniaan palaaminen, sekä yhdessä luominen toisten ihmisten kanssa. Koen että yhteisöllisyys on tämän ajan henki! 


Unelma Uuden Ajan Koulusta on jo pitkään elänyt sydämessäni kunnes keväänä 2021 hanke alkoi saada konkreettisesti tuulta alleen. Se tarvitsi vain oikeiden ihmisten yhteen tulemisen saman sydämen asian äärelle. Koen että Uuden Ajan Koulu® -projektin taustalla on suunnattoman puhdas ja aito rakkaudellinen voima jonka tuella mikä tahansa on mahdollista.

Anna-Maria Heinonen
bottom of page