top of page

Riikka Arruda

Koordinaattori, Rahastonhoito, Jäsenasiat ja tapahtumat

Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta, lopulta polkuni on tuonut minut sekä perheeni Tuusulaan, historiallisen Kellokosken alueelle. Ostimme vanhan talon, jonka pihassa vietämme paljon aikaa leikkien, kunnostaen sekä puutarhaa hoitaen. Samassa pihapiirissä asuu myös äitini omassa pikku talossaan. Lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi mahtavaa poikaa sekä brasilialainen mies.

 

Olen sydämestäni kiitollinen ollessani mukana luomassa aivan uudenlaista maailmaa sekä uusia mahdollisuuksia meidän nykyajan lapsille ja nuorille. He tarvitsevat sitä nyt todella paljon, sillä heillä tulee olla mahdollisuus elää uteliasta, luonnonläheistä, nautinnollista sekä rakkaudellista elämää, juuri sellaisina kuin he ovat. Heillä on etuoikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi, koska he ovat täällä opettamassa meitä ja viemässä eteenpäin tätä uudenlaista maailmaa, heissä on kaikki voima ja arvokas tieto.

 

Minun omia arvojani ovat mm. oikeudenmukaisuus, rakkaus, aitous, välittäminen, hyvinvointi ja luonnonläheisyys. Saan voimaa joka aamuisista uinti hetkistä joella sekä hyvistä keskusteluista rakkaiden ihmisten kanssa. Inspiroidun kohtaamisista uusien upeiden sielujen kanssa. Rakastan kesää ja aurinkoa, Suomen kaunista luontoa sekä sen monimuotoisuutta.

 

Uuden Ajan Koulussa® toimin koordinaattorina jäsenasioissa sekä erilaisissa tapahtumissa. 

Riikka Arruda
bottom of page